Hoi, leuk dat je mijn site bezoekt. Hieronder vertel ik wat meer over mezelf.

Mijn passie is mensen te helpen meer in verbinding te komen met hun lichaam, hun hart, hun kern. Een plek waar rust, vertrouwen, kracht, vrijheid en liefde voelbaar is.

Daarnaast hou ik ontzettend van spelen en creëren op de vloer met beweging, met acteurs, dansers, niet dansers. Communiceren en iets moois maken vanuit beweging kan inspirerend en bevrijdend zijn voor iedereen.

Dans en Beweging
Mijn liefde voor dans begon op mijn 15 de. Ik volgde de vooropleiding in Maastricht en dansacademie in Amsterdam. Daarna was ik jaren werkzaam als danseres, dansconsulent voor de provincie Limburg, docent beweging aan de Toneelacademie Maastricht en freelance docent moderne en kinderdans, choreograaf en choreografie coach.
Kortom, ik heb het dansvak van a tot z meegemaakt, totdat ik tegen de lamp liep en in een flinke burn out belandde. Vele wijze lessen later en na flinke aanpassingen in mijn levensstijl, bleef de liefde voor beweging en dans.


Dans en beweging als helende kracht

Vanuit een beperkte belastbaarheid merkte ik steeds weer dat bewegen en dansen de energie laat stromen. Dat je door naar je lichaam te luisteren, door met aandacht te bewegen, je dichter bij jezelf komt. Ik ervaarde dat voelen in je lichaam een ingang is naar je hart, naar liefde, naar heling en inzicht. Dat er een ander soort weten is dan ons denken. Dat je lichaam een ingang is om met dit weten te verbinden. Door mijn eigen ervaringen, ben ik dans, beweging en ander lichaamswerk als helende kracht verder gaan onderzoeken.


In je kracht

Vanuit mijn dans, theater en burn-out achtergrond begeleid ik nu mensen middels dans, beweging en mindfulness om weer of meer in contact te komen met hun lichaam, met voelen, met hun behoeftes en kracht.
Dit doe ik in groepslessen, workshops en 1 op 1 trajecten.


Dans en Beweging in Regie, Choreografie & Communicatie

Door mijn werk met performers en makers op de theatervloer, zie ik steeds weer wat voor moois er ontstaat, wanneer we vanuit beweging werken. Zet een aantal mensen op de vloer, met bewustzijn over beweging en compositie en er ontstaan sprekende beelden, onverwacht mooie interacties, die je niet kunt bedenken. We gebruiken allemaal ons lichaam om te communiceren, bewust en onbewust. De taal van beelden en beweging zegt en raakt soms meer dan woorden.